Uppdatering

Nu är det ett tag sen jag skrev här men det blir så när man inte har varit hemma så mycket över nyår och fram till trettondagen. För då var vi i Grödinge hos Pappa. Och hjälpte Adrian att flytta till sin egna lägenhet som nu va på tiden. Man kan ju inte bo hemma hela livet heller man måste ju fixa sitt eget liv. för att kunna träffa  nån och sen om några år skaffa familj.

Ja på fredag så är det dags för att göra ett ultraljud igen på bebisen men det är bara att kolla så han/hon ligger med huvudet neråt men det gör den den hade redan lagt sig rätt i vecka 34. Men det börjar bli jobbigt nu. Börjar få ont i bäckenfogarna och jag får vatten i benen så fort jag har gjort något ansträngande, men på kvällen är det värst. Men det är ju inte så himla lång tid kvar nu.

Du är i vecka: 36

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 35 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 31

Vecka 36

Barnet:

Ungefär 45 cm och mellan 2.5-2.7 kg. Barnets sugmuskler har blivit starkare och det har blivit rundare i hela ansiktet. Hjärnans slutliga mognad inträffar vid denna tid och en färdig individ gör sig redo att födas. Nu är det bara slutspurten, den sista månaden, kvar men redan nu går det bra att födas till ett liv utanför livmodern. Barnet har trängt ner djupare i bäckenet, magen har sjunkit och plötsligt blir det lättare att andas. Barnet lägger på sig ytterligare ett kilo under den sista månaden.

Här kommer det en bild Tiger : P

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0