Väntans Tider

Nu går man här och bara väntar på att allt ska dra igång för förlossningen. Jag vill att du ska komma ut nu! Hatar när man bara ska gå och vänta, allt har jag ju redan fixat till bebisen och rummet är färdigt. Det enda som fattas är vaggan som står i Enhörna och väntar på att den ska köras hit.

Jag är ute och promenerar som en galning och springer runt i lägenheten och städar för att det ska hända nått men "det" verkar ligga bra där den ligger, fast jag tycker då att den ska komma nu. Jobbit att bara vänta.

Isgata

Ja det är inge kul att halka runt på isen gravid med en hund som bara lyssnar ibland, så igår va jag och köpte en halti grimma till henne, hon gillar det inte men hon lyssnar, drar inget och går till och med fot. Så det vart ett bra köp.

Idag bär det av till grödinge för att det ska komma en och kolla på johans volvo om dom e intresserade av att köpa den. Och sen ska vi stycka ett vildsvin och lägga i frysen. Det är de bästa med att ha en pappa som är jägare man behöver aldrig köpa kött. av nått slag. och sen när pappa har tänkt att lämna denna planet så har jag ett fyllt vapenskåp att ärva eftersom jag också har jägarexamen. :D

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 21

Ja nu vill jag att min bebis ska komma så jag kan få sova på mage igen, :P och så blir det ju lite roligare när man får se vem det är man har bärt runt på i nu 9 månader. Jag längtar tills plutten vill komma ut, hoppas att det är snart för det börjar bli jobbigt nu, har fått vätska i kroppen och det e inge roligt med mina leder då. Men det är ju snart förhoppningsvis över om nån eller några veckor.


Puss i jumsken


Snö blandat Regn Usch

Ja nu har jag precis satt mig ner för att ta det lugnt och att diskmaskinen ska bli klar så jag kan skala potatis till middagen, Kokt potatis och fiskpinnar.. vart det idag. Ingen lyxmiddag men man kan inte äta oxfile varje dag:P.

Har städat i dag för vi har inte varit hemma i helgen så det var dammråttornas paradis, I lördags åkte vi till leksand med sista sakerna till hästarna så jag slipper det sen när jag har kalvat.. Så vi va där vid 10 tiden, lastade av sakerna pratade med tina en stund, sen bar det av till Åmål där en väldigt god bekant till johan och mig bor. Så i helgen har vi åkt 122mil tror jag att vart Men en sista lång tur innan förlossningen kan man säga..

Vi har fått vårat nya vardagsrum också, så nu börjar det likna något i vårt hem också.

Bild kommer senARE..

Ja idag är jag i graviditetsvecka

Du är i vecka: 37

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 36 veckor 3 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 25
.
Så nu är det inte så långt kvar för mig :D


Uppdatering

Nu är det ett tag sen jag skrev här men det blir så när man inte har varit hemma så mycket över nyår och fram till trettondagen. För då var vi i Grödinge hos Pappa. Och hjälpte Adrian att flytta till sin egna lägenhet som nu va på tiden. Man kan ju inte bo hemma hela livet heller man måste ju fixa sitt eget liv. för att kunna träffa  nån och sen om några år skaffa familj.

Ja på fredag så är det dags för att göra ett ultraljud igen på bebisen men det är bara att kolla så han/hon ligger med huvudet neråt men det gör den den hade redan lagt sig rätt i vecka 34. Men det börjar bli jobbigt nu. Börjar få ont i bäckenfogarna och jag får vatten i benen så fort jag har gjort något ansträngande, men på kvällen är det värst. Men det är ju inte så himla lång tid kvar nu.

Du är i vecka: 36

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 35 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 31

Vecka 36

Barnet:

Ungefär 45 cm och mellan 2.5-2.7 kg. Barnets sugmuskler har blivit starkare och det har blivit rundare i hela ansiktet. Hjärnans slutliga mognad inträffar vid denna tid och en färdig individ gör sig redo att födas. Nu är det bara slutspurten, den sista månaden, kvar men redan nu går det bra att födas till ett liv utanför livmodern. Barnet har trängt ner djupare i bäckenet, magen har sjunkit och plötsligt blir det lättare att andas. Barnet lägger på sig ytterligare ett kilo under den sista månaden.

Här kommer det en bild Tiger : P

 


RSS 2.0