Bakdag

Idag har jag bakat lussebullar och kladdkaka, vad gör man inte när man är rastlös och inte har något att göra. så jag har bakat hela dagen.. allt vart lyckat så jag är ganska stolt.

Jag har suttit och räknat på johans och mina föräldradagar.. Johan behåller sina 60 dagar som han inte kan ge bort och jag behåller mina 240+hans 180 dagar så jag får 420 dagar.. så om jag endast tar ut 4 dagar i veckan så kan jag gå hemma till ungefär 2011- 04-14...  jag tycker inte att ens barn ska gå i dagis vid ett års ålder. men om man inte har möjlighet till något annat så e det ju bra att det finns dagis:P

Nu ska jag äta kladdkaka med vispad grädde Mums :D

Måndag blåsiga måndag

JA dagen började kl 5 i morse då jag gick upp och tände lite ljus i fönstrena s det skulle se lite mysigt ut i blåsstormen och sen tog jag mig en kopp varm óboy och satte mig i mörkret i vardagsrummet och myste.. Sen smet jag in och la mig igen...

Vaknade kl.9 och tog en dusch och sen klädde på mig och tog en promenad till vårdcentralen där jag hade tid hos barnmorskan för den vanliga kollen som såg bra ut. Alla värden var bra och magmåttet följer sin kurva utmärkt.

Ja nu har jag just bakat pepparkakor, ska koka potatis och göra kassler i ugn till kvällsmat..

får skriva mer sen:P

Lina kommer du ihåg
http://www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU

Tack Sara

Tack för ditt underbara kommentar. Det värmde i mitt hjärta och det fick mig att tänka på alt som du skrev och det är sant.

Denna vän har jag älskat i vått och torrt, jag har kunnat ge mitt liv för att hon ska leva och må bättre, alla gånger som jag har gråtit för henne fast det igentligen är hon som ska gråta. Jag har ett speciellt minne av henne när vi gick i ettan på berga. Jag satt på mitt rum och hon kom in gåendes, när man såg blicken visste man direkt vad hon ville och hur hon mådde. Eller som den gången hon kom när jag låg och sov och det hade tagit slut mellan henneoch en kille och det var jag som vart helt förstörd och bara stor grät och inte visste vad jag skulle göra.

Man visste att man kunde ringa när som helst utan bråk och man visste att man betydde en hel del hos den här personen.. Man visste att man var älskad för den man va/är..

Nu sitter man i vardagsrummet med tända ljus och hoppas på snökaos :P Jag vill ha snö i mängder.

funderingarnas dag

Ja man saknar det som varit och undrar om det kan bli som förr, men man tror inte att det går eftersom vi har ändrats på olika sett. Kanske inte personliga ändringar men vi har landat på olika plan i livet. Men man vill kanske i sina drömmar att det skulle vara som förr, men ???


vad vill vi igentligen???  

Ja då e det väl bäst att skriva igen :P

Gårdagen gick till att åka till s-tälje och hämta lastgallret till bilen så vovven stannar i skuffen. Så jag åkte till enhörna och monterade den och det vart väldigt bra.. sen stack jag hem och fixade potatisgratäng med fläskkotletter till middag eftersom vi skulle får en gäst från Åmål. och medans jag väntade på att johan skulle sluta för dagen så gjorde jag en smörgåstårta. Mums:P


Idag den stora dagen det :P

Hahahah inte riktigt men ja jag har sovit och sovit... Garnerat tårtan och ätit den... Så nu sitter johan och björn å dricker öl... Så nu ska björn ducha och sen åker vi väl till putte och snackar skit och dricker öl, fast inte jag då med min gravida mage..  Hahaha


Pussssssssseli pusss

Uppdatering AB

Ja gårdagen spenderade jag igenom att kliva upp halv sex och köra johan till jobbet och sen ta ljusblå faran och sticka till norsborg där pappa väntade med den andra mörkblå faran som jag skulle besikta. Så bar det iväg så efter att ha besiktat bilen två gånger plus att man skurit sönder ena fingertoppen så va det bara att möta pappa och byta bil igen till min lilla ljusblå fara. Sen racade jag iväg till enhörna och pratade med mina svärföräldrar ett slag innan jag åkte hem och sov två timmar tills jag åkte och hämtade johan på jobbet. Sen vart det slappande framför teven resten av kvällen.

JA vad har hänt i dag, jo jag va till scanias hälsocenter hos sjukgymnasten Göran som släppte på mina spänningar i ena höften. Sen bar det av ner på stan med svärmor för det skulle gås på apoteket , och lite annat fix. Sen lämnade jag henne i enhörna och stack till grödinge för att fixa med pappas papper. Och efter det så åkte jag till Mekonomen och beställde ett lastgaller till min ljusblå fara så hunden stannar i skuffen när vi åker bil. Så i morgon efter 8 har dom det hemma så då ska jag sticka iväg och hämta den sen montera om det verkar enkelt. :P

Hahahah pusseli puss

Trista dagen

Nu ligger man som en valros i sängen och andas.. efter allt städande och tvättande. vilket är det tråkigaste i hela världen men det är ju ett måste om man har hund som älskar att bada i lera..

Här om dan började jag med barnrummet. bilder finns på min bdb. (bobrov).
ska göra lite schabnloner på ena väggen så det blir lite roligare :P Har hittat såna med djur på:D

Är ganska stolt för när jag skrev in mig på mvc i somras vägde jag 86kg.
Sen gick jag neer till 82kg.
Och nu i vecka 26+2 väger jag bara 85kg och äter bara massa mat och godis.. :P

Och alla värden har sett bra ut hitintills. ska tillbaka den 24 november på kontroll.

 

datum fel
:P


Hej hopp

Ja nu har jag äntligen fått tummen ur röven och ska ta tag i min blogg och skriva litegrann.

För en månad sen flyttade jag och min sambo till våran trea i Mariefred. Det är ett väldigt lugnt område med en massa barnfamiljer. Så den senaste tiden har jag hållt på att fixa i lägenheten. med både det ena och det andra men dagarna bara rinner iväg. Snart är det dags att fixa iordning barnrummet.

Jag har varit på Mälarsjukhuset och gjort ultraljud och då visade det sig att jag var i vecka 19+5.
      

Idag när jag ligger i sängen och tar det lugnt är jag i vecka 25+5.
Körde johan till jobbet för en timme sen, hunden ligger och snarkar som en hel arme grisar så man tror att det är jordbävning i rummet. Och inte nog med det så blir jag misshandlad innefrån av DET. Så det är inte lätt att sova i dessa förhållanden, men man ska inte klaga för värre kan det bli när barnet sen väl är fött.

Det känns som om graviditeten bara svichar förbi. Känns som det var igår man gjorde grav.testet och det var positivt men det är länge sen. tror det var den 16 juni jag testade mig. Men en fördel är att det inte är lika jobbigt längre nu att ta blodprover efter alla gånger man har blivit stucken nu.


Ne nu ska jag ta och vila några timmar innan jag tänker fixa här hemma..

                                                        pusselipuss

RSS 2.0